Att köpa valp

 Valpar

Att köpa valp från oss

Är du intresserad att köpa valp från oss?

Gå in på hemsidan eller  Facebook och få aktuell information om våra planerade valpkullar. Skicka gärna ett mail där du berätta lite om dig själv, familjeförhållande, erfarenhet av hund och vad du har tänkt att göra med din hund ( ex jakt ,spår ). Vi vill gärna träffa våra valpköpare innan valpen hämtas. Det bruka ske när valparna är runt fem veckor. Det är viktigt att det känns bra för både uppfödare och valpköpare. Vi kräver inte att man ska ha haft hund innan, däremot att du är införstådd med vilket stort ansvar det är att bli hundägare.

Vi säljer våra valpar enligt SKK`´ s regler. Valparna levereras:

* Veterinärbesiktigade

* Vaccinerade

* Chipmärkta

* Avmaskade

* Med skriftliga skötselanvisningar

När valparna är fem-sex veckor tar vi gärna emot besök. Vi är väldigt noga med var hundarna hamnar. Därför har vi inget kösystem utan förbehåller oss rätten att placera valparna där vi tror de passar bäst.

Beaglen är en arbetande ras, vi säljer inga valpar till rent sällskap.

Så länge valpen finns i kenneln är den försäkrad men så fort den flyttar till sitt nya hem behöver den en egen försäkring. Valpen är också försäkrad mot dolda fel i tre år. Valpen får också med en filt hem som luktar mamma och syskon som blir en extra trygghet.